Schildersbedrijf M&M Spijkenisse

 

Schildersbedrijf M&M
Verlaagd btw tarief


 

 

 


Kwaliteit  Binnenschilderwerk Buitenschilderwerk Fotomap  Korting  6% btw Color Designer Linkjes Ral System  Weer Contact

 

Regels Btw  Laagtarief 6%

Ouder dan 2 jaar

 

Schilderen en stukadoren van woningen van 2 jaar en ouder

 

Schilder-/stukadoorswerk dat is opgenomen in aannemingsprojecten

Als schilder-/stukadoorswerk deel uitmaakt van een bepaald aannemingswerk, mag het schilder-/stukadoorswerk
voor de tarieftoepassing worden afgesplitst voor uw woning of pand.
Voorwaarde is dat de aannemer het schilderwerk -/stukadoorswerk op zijn offerte en factuur afsplitst van het overige werk.

Woningen ouder dan 2 jaar

Het 6%-tarief voor het schilderen, stukadoren, behangen, verbouwen, isoleren en schoonmaken geldt alleen als het om een woning gaat. Dat wil zeggen: als die is bestemd voor permanente bewoning door particulieren. Hieronder vallen:

       Niet als woning gelden:

Ouder dan 2 jaar

Het 6%-tarief voor het verbouwen, isoleren, schilderen, stukadoren en behangen van woningen geldt alleen als die woning ouder is dan 2 jaar. U moet dit kunnen aantonen met bijvoorbeeld een schriftelijke verklaring van uw opdrachtgever.

Bij het bepalen of een woning ouder dan 2 jaar is, geldt als datum van eerste ingebruikneming de datum waarop de woning voor het eerst duurzaam wordt gebruikt. Is een pand niet vanaf het begin als woning in gebruik geweest? Dan bepaalt de datum waarop het pand voor het eerst als woning in gebruik is genomen, of de woning ouder is dan 2 jaar. Als een woning in verschillende stadia tot stand is gekomen, moet de woning voor minimaal 50% bestaan uit delen die ouder dan 2 jaar zijn.

 

 

De ouderdomsverklaring geeft u aan de schilder, die deze in zijn administratie bewaard.

index  kwaliteit   binnenschilderwerk   buitenschilderwerk   fotomap   korting   6%btw   color designer   linkjes   ralsystemen   het weer   contact

 

Copyright 2010 Schildersbedrijf M&M Spijkenisse  Alle rechten voorbehouden.
Karperveen 307   3205HC   Spijkenisse (0181) 687676  contact 
INFO@MM-SCHILDERS.NL